Fondsenwerving

Mindful spinning workshop Kensho

 

De Cancer Care Center Foundation is voor haar werk afhankelijk van giften van derden. Wij zijn dan ook altijd heel blij als er geld voor ons ingezameld wordt. Gelukkig gebeurt dat met enige regelmaat.

Zo organiseerde sportschool Kensho uit Amsterdam in maart een workshop "Mindful Spinning". Deelnemers betaalden €25,- om mee te mogen doen en de volledige opbrengst van €375,- was voor ons. In 2017 haalde American Football vereniging Amsterdam Panthers €200,- tijdens een benefietwedstrijd en leverde een sponsorwandeling rond de Amsterdamse Poel georganiseerd door fysiotherapiepraktijk Troelstralaan uit Amstelveen ruim €450,- op.

Mocht u ook een dergelijk evenement willen organiseren voor ons, laat het weten. Wij ondersteunen het graag, bijvoorbeeld met aandacht op onze website en social media. 

Ook individueel geld inzamelen is uiteraard mogelijk. Bijvoorbeeld door u te laten sponsoren als u meedoet aan een hardloopevenement of een vierdaagse. Klanten van de eerder genoemde sportschool Kensho liepen in 2016 de halve marathon van Amsterdam, lieten zich sponsoren door vrienden en familie en haalden op die manier ruim €600,- op. Wij hebben speciaal voor dit soort acties een eigen pagina op het platform PifWorld. U kunt hier heel eenvoudig een eigen actiepagina aan hangen. De link naar deze pagina stuurt u vervolgens door naar al uw vrienden en kennissen met het verzoek om u - en daarmee ons - te ondersteunen.

Annemiek Bergmans, bestuurslid van de Foundation en verantwoordelijk voor de fondsenwerving, helpt u graag verder.