"Beter worden is niet voor watjes"

mei14

Wij verloten twee exemplaren van dit boek van twee ervaringsdeskundigen.

Dit boek is een briefuitwisseling tussen journalisten Danielle Pinedo (NRC) en Bart van Eldert (AD) over hun ervaringen in het dagelijkse leven als overlevers van kanker.

Zij concluderen dat beter worden niet altijd vanzelf gaat. Net als veel van de duizenden patiënten die tegenwoordig kanker doorstaan, merken zij hoe ingewikkeld overleven soms is. Ook de omgeving weet zich niet altijd een houding te geven. Er zijn geen kaartjes met ‘toch nog onverwacht is zij genezen’ of ‘na een lang ziekbed staat hij er weer naast’.

De auteurs ervaren dat ziekte ook een positieve kant kan hebben. Zij laten in deze intieme briefwisseling ontroerend en met humor zien hoe ze de afgelopen jaren hun weg zochten in dit nieuwe extra bestaan. Hoe een zware ziekte je beter kan maken. Het is een brievenboek vol levenskunst. Duidelijk komt het belang naar voren van goede nazorg, iets waar wij als Cancer Care Center ons dagelijks hard voor maken.

Wij mogen twee exemplaren van dit boek weggeven. Wilt u hier kans op maken, stuur dan voor 30 mei een mail naar info@cancercarecenter.nl.

Beter worden is niet voor watjes
Paperback, 184 pagina's
Prijs: € 17,99
ISBN: 978 90 446 3610 9