Care for Cancer van start op de Vrolikstraat

feb13

Vanaf woensdag 17 februari is Care for Cancer wekelijks aanwezig op onze locatie in de Vrolikstraat. Een afspraak voor een consult kan gemaakt worden via de receptie op de Blasiusstraat: 020 694 62 54.

Care for Cancer is een landelijke organisatie waaraan ruim 70 ervaren oncologieverpleegkundigen zijn verbonden. Zij biedt consulten aan kankerpatiƫnten in alle stadia van behandeling en ziekte, zowel curatief als palliatief. De oncologieverpleegkundigen, allen gespecialiseerd in psychosociale begeleiding, nemen de tijd en beantwoorden vragen van medische, praktische en emotionele aard. Daarnaast wijzen ze de weg naar aanvullende zorgmogelijkheden. Aansluitend op de zorg van het ziekenhuis en gericht op kwaliteit van leven en eigen regie. Vijf consulten worden vergoed vanuit het basispakket. Afhankelijk van de zorgverzekering is op de consulten het verplicht eigen risico van toepassing.

De consulente die bij ons actief is, is Nicolien van Rooij. Nicolien is werkzaam in het NKI-AVL en werkt naast oncologieverpleegkundige ook als trainer communicatie en psychosociale zorg. Wij zijn blij met haar aanwezigheid!