CCC doet mee aan de Stronger Than Ever Challenge

jun27

Op zaterdag 29 september doen cliënten en andere betrokkenen van CCC mee aan de StrongerThanEver challenge: een initiatief om kankerpatiënten te inspireren en te motiveren sport een onderdeel te laten zijn van het herstel.

De initiatiefnemer van deze bijzondere Strongerthanever challenge is Alexander Strijbos. Alexander kreeg eind 2013 de diagnose lymfeklierkanker. In januari 2014 begon zijn strijd met zware chemokuren en daaropvolgende bestralingen. Gelukkig bleken deze behandelingen aan te slaan. Zijn motto was daarna sterker terugkomen dan ooit. Dat is gelukt. Hij heeft sindsdien diverse triathlons succesvol afgerond en wil andere kankerpatiënten inspireren om ook meer te sporten.

Op en rond de Bosbaan in Amsterdam gaan deelnemers tijdens de challenge 750 meter zwemmen, 20 km fietsen en 5 km rennen. Dit kan alleen of samen in een estafette team. Wie mee wil doen, kan zich nu aanmelden via de website van de Amsterdamse Bosbaan Triathlon.

Cliënten die mee willen doen, kunnen door ons deze zomer desgewenst goed voorbereid worden, zodat ze er eind september klaar voor zijn. Zij kunnen hierover contact met ons opnemen via info@cancercarecenter.nl.