De beste wensen voor de feestdagen en 2019!

dec13

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en vitaal 2019!

Het is alweer december. Wij kijken terug op een mooi jaar waarin we nieuwe collega's hebben mogen verwelkomen, samenwerking zijn aangegaan met andere organisaties binnen de oncologie en enkele bijzondere donaties hebben mogen ontvangen waarmee we een deel van onze plannen verder kunnen realiseren. En we kijken uit naar 2019, een jaar waarvoor we veel plannen en ambities hebben. 

Op 4 februari, Wereldkankerdag, bestaan wij vijf jaar. Dit eerste lustrum gaan we later in het jaar onder meer vieren met een symposium, waar we iedereen zo snel mogelijk meer over hopen te kunnen vertellen. Ook gaan we in de loop van het komend jaar ons online E-Health platform lanceren. Hiermee gaan we onze cliĆ«nten helpen om thuis zelfstandig te kunnen werken aan het verder vitaal worden en blijven. Daarnaast blijven we hard werken aan een nog betere samenwerking tussen eerstelijns zorgorganisaties binnen de oncologie en het verder optimaliseren van de samenwerking en communicatie met de verschillende ziekenhuizen in Amsterdam.

Een van onze bijzondere projecten - waarmee we dit jaar begonnen zijn en waarmee we volgend jaar verder gaan - is ons kinderproject met het OLVG, waarbij we kinderen van ernstig zieke ouders ondersteunen. Ook de kinderoncologische zorg zelf willen we verder uitbreiden. 

Wij gaan er kortom een prachtig jaar van maken en hopen dat samen met u te doen.