Gratis proefles Bootcamp

jan29

Binnenkort gaan we weer van start met onze bootcamp.

De winter is bijna afgelopen. Tijd om weer naar buiten te gaan. Wij organiseren onze bootcamp in het mooie Oosterpark, vlak bij onze vestiging Vrolikstraat in Amsterdam Oost.

Bij een bootcamp training gaan we in groepsverband de frisse buitenlucht in om te sporten. Meer zuurstof zorgt niet alleen voor een sneller resultaat, maar het geeft je ook nog eens een vrolijk en vrij gevoel! Plezier staat voorop, maar daarnaast ook het vertrouwen terug te krijgen in je eigen lijf en de positieve effecten daarvan te ervaren.

Er wordt altijd rekening gehouden met ieders persoonlijke mogelijkheden en grenzen.  Er wordt getraind onder professionele begeleiding van Wieke Wiersma.

Tijdens de total-body bootcamp workout gaan we op diverse manieren aan de slag. We werken aan kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, flexibiliteit en balans. Er wordt niet alleen gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht, maar ook van bankjes, muren, bomen of andere natuurlijke obstakels. Iedere training is weer anders door de afwisselende manieren van trainen, de diversiteit in oefeningen, de verschillen in belastbaarheid en intensiteit.

Frisse neus gegarandeerd!

We trainen iedere dinsdagochtend van 10.30 tot 11.30. We werken met een strippenkaart. Deze kost €110,- en is goed voor voor 10 lessen. Geef je nu op voor een gratis proefles via info@cancercarecenter.nl.