H-Yoga op de donderdagavond

apr16

Vanaf 7 mei kun je bij ons H-Yoga doen, een yoga vorm die speciaal is ontwikkeld voor kankerpatiënten.

H-yoga is een speciaal yogaprogramma, speciaal ontwikkeld voor (herstellende en voormalige) kankerpatiënten. Het bestaat uit eenvoudige basisoefeningen om meer ontspanning, rust en balans in lichaam en geest te ontwikkelen. Onderdelen van de les zijn onder meer aangepaste en eenvoudige yogaoefeningen, ademhalingsoefeningen en klankheling, meditatie en visualisatie.

Deze yogavorm brengt ontspanning, stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam en leert de lichte, speelse kant van het leven weer te zien. Het inspireert, motiveert en geeft zelfvertrouwen. Ook verbetert het de concentratie, de ademhaling en het slaap-, eet-, en leefritme: kortom de kwaliteit van leven!

De les wordt verzorgd door Josette van Leeuwen die veel ervaring heeft in het geven van yoga aan kankerpatiënten en vindt plaats op donderdagavond van 18.45 tot 20.00 op onze locatie in de Vrolikstraat. De kosten bedragen €100,00 voor tien lessen. Als je nog niet eerder een proefles hebt gevolgd bij Josette, is de eerste les gratis. Meer weten of al meteen opgeven? Dat kan via het contactformulier of door een mailtje te sturen naar info@cancercarecenter.nl.