Happy on Friday bij CCC

okt18

Op vrijdag 23 november kunnen cliënten van CCC tijdens een professionele fotoshoot een mooi portret van zichzelf laten maken.

Fotograaf: Guy Offerman

UPDATE: de tien plaatsen voor deze middag zijn vergeven, begin 2019 komt er een nieuwe sessie.

Dit is een initiatief van Happy on Friday die hiermee (onder meer) kankerpatiënten) wil ondersteunen in hun gevoel van eigenwaarde.

Bekend portretfotograaf Inta Nahapetjan zal samen met een professioneel team van visagist en stylist die middag bij ons aanwezig zijn. Er zullen door het team ook persoonlijke tips en tricks worden gegeven op gebied van beauty en styling. We sluiten de middag af met een drankje.

Op de website van Happy on Friday staan voorbeelden van eerder gemaakte foto's. Een aantal daarvan is al een tijdje te zien op onze vestiging in het Amsterdamse Bos.

Happy on Friday is een initatief van Kim van der Hoeven. Zij heeft zelf kanker gehad en organiseerde ze voordat zij ziek werd als beeldproducer fotoshoots met topteams uit de Nederlandse modewereld. Voor Happy on Friday wil zij haar ervaring als creatief producer inzetten om mensen in een moeilijke periode van hun leven het gevoel van eigenwaarde terug geven. 

Er is plaats voor 10 personen. De kosten bedragen €50,-. U kunt zich aanmelden door een bericht te sturen aan info@cancercarecenter.nl en het bedrag over te maken op NL98 TRIO 0391 0908 28  t.n.v. Cancer Care Center Foundation o.v.v. Happy on Friday. (Let op: dus niet alleen geld overmaken, omdat wij dan moeilijk uw naam en adres kunnen achterhalen.) 

Datum: vrijdag 23 november van 13.00 tot 18.00
Lokatie: CCC Amsterdamse Bos

Amsterdam Zuid - Amsterdamse Bos