"Je lijf, je looks, je leven"

nov12

Wij verloten twee exemplaren van dit boek over zorgen voor jezelf als je kanker hebt.

Je lijf, je looks, je leven is een eigentijds en inspirerend boek over zorgen voor jezelf als je kanker hebt. Toen Saskia Ebeli op haar drieëndertigste hoorde dat ze borstkanker had, ging ze op zoek naar informatie over het verzorgen van je uiterlijk tijdens chemotherapie. Zij wilde haar identiteit als vrouw en als mens niet kwijt raken en regie houden over haar leven. "Stijlvol" blijven, was daarbij voor haar een voorwaarde. Toen ze niet kon vinden wat ze zocht, besloot ze zelf een boek te schrijven. 

In dit in april 2017 verschenen boek staan veel tips over omgaan met kaalheid, huidverzorging, make-up, styling en meer. Daarnaast gaat het ook over zaken als gezond eten, beweging en psychologie. Want zoals Saskia het zei in een interview in NRC Handelsblad: „Aandacht voor je uiterlijk en lijf kan zorgen dat je binnen- en je buitenkant, oftewel je persoonlijkheid en je voorkomen, weer op één lijn komen. Dat is goed voor je zelfbeeld, en daarmee ook voor je gemoed.” Alle informatie in het boek is gecontroleerd door experts, onder wie artsen uit het AVL. 

Wij mogen twee exemplaren van dit boek weggeven. Wilt u hier kans op maken, stuur dan voor 1 december een mail naar info@cancercarecenter.nl o.v.v. "Verloting boek".