Korting op boek 21 Stralen voor vrienden van het CCC

jul22

Shiatsu therapeute Karin Wesselink is verbonden aan het Cancer Care Centrum en daarnaast auteur van het boek 21 Stralen. In dit boek vertelt de Koerdische Goli Abdurahman hoe het is om als migrantenvrouw borstkanker te krijgen én te overwinnen.

De bestralingen en chemokuur had Goli Abdurahman net achter de rug. De hoofddoek kon weer af, want haar haren groeiden alweer wat aan. “Maar ik had nog steeds het idee dat ik zou sterven. En voordat ik dood zou gaan, wilde ik mijn verhaal vertellen. Met die gedachte speelde ik al jaren en vrienden, collega’s en patiënten stimuleerden me daarin. Niet alleen omdat het mijn verhaal is, maar omdat zoveel mensen zich er in zullen kunnen herkennen. Niet alleen Koerden, maar ook andere vluchtelingen en borstkankerpatiënten.” 

Exclusief voor vrienden en relaties van het Cancer Care Center geldt de actieprijs van 17,50 euro (inclusief verzendkosten). Vermeld dan wel CCC in de bestelling via: www.penacenter.com. U kunt het boek ook kopen én afhalen bij Karin. De prijs dan is €10,00.