Manuele therapie nu ook bij CCC Amsterdamse Bos

nov13

Stijfheid in gewrichten is een veel voorkomende klacht na de behandeling van kanker. Manuele therapie kan helpen deze klachten te verlichten of verhelpen.

Wij boden manuele therapie al aan op de meeste van onze vestigingen. Onze cliënten kunnen nu ook terecht bij CCC Amsterdamse Bos. Manueeltherapeut Robert Vlek is daar iedere woensdagochtend aanwezig van 8.00 tot 12.30.

Robert is sinds 2016 mede-eigenaar van Fysiotherapie Gelderlandplein. Hiervoor werkte hij geruime tijd samen met Annemarie Beintema. Reden voor haar om hem te benaderen toen zij iemand zocht voor de vestiging Amsterdamse Bos. Robert was direct erg enthousiast om de samenwerking weer op te pakken.

Robert behandelt met name schouder-, nek- en rugklachten. Na de behandeling van borstkanker is hij bijvoorbeeld in staat eventuele ontstaande schouderklachten te verminderen. Robert heeft daarnaast ervaring met Dry Needling en scoliose. 

Wilt u een afspraak met Robert, dan kunt u contact opnemen met uw casemanager bij CCC of rechtstreeks met Robert via 020 - 6618378 of  info@fysiogelderlandplein.nl.