Mediatiecursus begint eind juni

mei01

Vanaf eind juni kun je bij Cancer Care Center een meditatiecursus volgen. De cursus zal 3 x drie uur duren en gegeven worden op onze locatie aan de Vrolikstraat.

Deze cursus wordt gegeven door Satu Sattwa Karjalainen-Klaver, meditatieleraar en daarnaast werkzaam als oncologie verpleegkundige, onder meer in het OLVG. 

Op de cursus leer je de eerste drie technieken van de Ishayas’ Ascension meditatie methode.  Deze technieken zijn gebaseerd op positieve emoties, waardering, dankbaarheid en liefde en ze helpen je meer rust en positivisme te ervaren in je dagelijkse leven. Deze technieken kunnen in elke situatie gebruikt worden, met ogen open en dicht. Op de website www.thebrightpath.nl kun je meer informatie vinden over deze vorm van meditatie.

Volgens Satu speelt een goede body-mind-soulbalans een grote rol in het herstelproces en in het ervaren van de kwaliteit van leven. Door meditatie ervaren (ex)patiënten weer vertrouwen, acceptatie van hun levenssituatie, energie en innerlijke rust. Meditatie staat ook bekend om zijn pijnstillende werking en het verminderen van stress gerelateerde klachten zoals hoge bloeddruk en slecht slapen. Satu vindt meditatie een effectief gereedschap om terug tot je eigen kracht te komen.

Aanmelden voor deze cursus kan via info@cancercarcenter.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over deze cursus, kun je contact opnemen met Satu via: info@sattwanu.nl.

Data:              21 juni, 28 juni en 5 juli, telkens van 14.00 tot 17.00
Locatie:          Cancer Care Center Vrolikstraat
Prijs:               €200,-.

De cursus wordt gegeven in een kleine groep van tussen de 4 en 8 personen.