Meditatiecursus bij CCC Amsterdamse Bos

sep29

In het weekend van 13 – 15 oktober kun je bij CCC Amsterdamse Bos een meditatiecursus volgen.

De diagnose kanker gooit je lichamelijk en vaak ook geestelijk uit balans. Ascension meditatie kan deze balans helpen te herstellen. Ascension brengt de mind tot een diepe rust waardoor je minder angst, zorgen en stress ervaart.  Deze diepe rust maakt het mogelijk dat ook het lichaam tot rust komt. Uit talloze studies blijkt dat meditatie een positieve effect op stress gerelateerde symptomen heeft en zelfs de ervaring van pijn kan  verminderen. Een prachtige manier om zelf regie over je herstel te nemen.

The Bright Path biedt eenvoudige meditatietechnieken om het leven voorbij de beperking te ervaren. Ze kunnen gemakkelijk door iedereen worden beoefend, ongeacht leeftijd of fysieke gesteldheid.

Satu Karjalainen-Klaver die dit weekend een van de docenten is, is een BIG geregistreerd oncologieverpleegkundige en werkzaam in het OLVG Oost. 

Deze cursus is open voor iedereen die interesse heeft in holistische herstel en welzijn. Na het volgen van deze cursus is er begeleiding bij meditatie beschikbaar en kan de cursus gratis herhaald worden.

Om in te schrijven of voor meer informatie: https://www.thebrightpath.com/nl/course/first-sphere-cursus-netherlands-amsterdam