Nieuwe editie Pluk de Dag

sep04

Op vrijdag 5 oktober vindt er in Huize Frankendael in Amsterdam een nieuwe editie plaats van Pluk De Dag: de dag voor geraakten door kanker, vol ontmoetingen en inspiratie.

Lokatie is net als vorig jaar het mooie Huize Frankendael aan de Middenweg in Amsterdam. 

De inloop is vanaf 10.00. U wordt dan welkom geheten met koffie/thee en wat lekkers. Het programma begint om 10.30. U kunt een keuze maken uit diverse workshops en op die manier een eigen programma samenstellen. Naast de workshops zijn er nog veel meer activiteiten. Tussen de middag wordt een lunch geserveerd.

Wij zijn aanwezig met twee workshops. Ljiljana Music geeft een workshop Zumba en Fleur Kalbfleisch een workshop Essentrics. Daarnaast zal onze diëtist Sam Gabriël aanwezig zijn om tips en tricks met u te delen over goede en lekkere voeding. 

Toegang is gratis en u mag bovendien kosteloos één introducé meenemen. Vooraf aanmelden is wel zeer gewenst en aan te raden, omdat u dan kunt aangeven welke  workshops u wilt volgen. Als u zich niet vooraf aanmeldt, loopt u op de dag zelf de kans dat uw favoriete workshops al vol zijn.

Meer informatie en aanmelden: Pluk De Dag