Pilates in een rustig tempo.

apr16

Op vrijdag 22 mei starten wij met een Pilatesklas speciaal voor beginners en mensen die het wat rustiger aan willen doen.

Vermoeidheid en verminderde mobiliteit zijn twee veel voorkomende klachten bij de (na)behandeling tegen kanker. Pilates is bij uitstek geschikt om weer meer vitaal te worden. Je kunt daarom bij ons al sinds langere tijd Pilates lessen volgen. Voor sommigen zijn deze lessen wellicht wat te zwaar. Op vrijdag 22 mei starten wij daarom met een Pilatesklas die speciaal geschikt is voor beginners of voor mensen die het vanwege hun behandeling wat rustiger aan willen doen. 

Deze klas word verzorgd door Patricia van Romondt. Zij is een zeer ervaren Pilates-instructrice die veel ervaring heeft binnen de fysiotherapie en in het werken met mensen met gezondheidsklachten. De les vindt plaats op vrijdagmiddag van 13.45 tot 14.45 op onze locatie in de Vrolikstraat. De groepen zijn klein, zodat er persoonlijke aandacht is voor alle deelnemers. De kosten bedragen €100,00 voor tien lessen. Als je nog niet eerder een proefles hebt gevolgd bij Patricia, is de eerste les gratis. Meer weten of al meteen opgeven? Dat kan via het contactformulier of door een mailtje te sturen naar info@cancercarecenter.nl.