Spinnen voor het goede doel!

mrt13

Zondag 25 maart organiseert sportschool Kensho uit de Czaar Peterstraat in Amsterdam twee benefiet-spinning-workshops voor ons.

Beide workshops duren 90 minuten, van 14.00 tot 15.30 en van 16.00 tot 17.30. Deelname kost €25,- per workshop en 100% van deze opbrengst gaat naar ons. Opgeven kan door een mail te sturen aan: annemiek.bergmans@cccfoundation.nl

Tijdens de eerste workshop leer je hoe je mindful kunt spinnen. Het is een training in (liefdevolle) aandacht, compassie en acceptatie. En dat gaan we combineren met een zware fysieke en mentale inspanning! Het wordt 90 minuten hard werken waarbij de laatste 45 minuten de focus verschuift van fysiek naar mentaal. Hierdoor zul je de les energieker en meer ontspannen als nooit tevoren verlaten!

Tijdens de tweede workshop word je virtueel de bergen in genomen voor een Happiness Ride. Klinkt gezellig, maar ook hier ga je zweten! Wel word je beloond met prachtige beelden uit de Franse Alpen en kan het zo maar zijn dat je op deze middag én de Mount Venoux én de Alpe d’Huzes beklimt!