Verwenmiddag bij CCC Watergraafsmeer

mrt16

Op vrijdag 8 april organiseren wij een open dag en verwenmiddag.

 

Bent u in behandeling (geweest) tegen kanker? Of heeft u een vriend of familielid met kanker? Kom dan op vrijdag 8 april van 13:00 tot 15.30 uur naar de open dag en verwenmiddag georganiseerd door Cancer Care Center en FysioTherapie SportAdvies (FTSA) in Amsterdam Watergraafsmeer (hockeyclub Athena).

Wij leggen u deze middag extra in de watten. Op het programma staan onder andere een hardloopclinic, pilates workshop, advies van onze ergotherapeut en energiecoach bij vermoeidheid, advies over borstprotheses door Marilinge en creatieve workshops georganiseerd door inloophuis de kraanvogel. Ook kunt u genieten van een heerlijke manicure of massage.

Tijdens deze informatieve en ontspannende middag staat ons team van oncologiefysiotherapeuten voor u klaar. Zij beantwoorden al uw vragen. Bijvoorbeeld over veilig sporten tijdens en na uw oncologische behandeling en het omgaan met en verminderen van bijwerkingen. Of als u wilt weten hoe u als naaste steun kunt bieden aan een vriend of familielid met kanker.

Praktische informatie

Deze open dag en verwenmiddag vindt plaats in het Cancer Care Center op Voorlandpad 13 in Amsterdam Watergraafsmeer. Aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. U bent van harte welkom.