Workshop Pink Light meditatie

sep05

Ter gelegenheid van de borstkankermaand geeft onze meditatiecoach Satu Karjalainen op 10 oktober een workshop Pink Light meditatie.

Patiënt zijn kan veel van iemand vergen en zorgt er soms voor dat je jezelf voorbij loopt. Dan is er teveel aandacht gegaan naar ziekenhuisbezoeken en behandelingen en te weinig naar jezelf. Als dat herkenbaar is, is het tijd om LIEF te zijn voor jezelf. Meer zelfliefde leidt tot een rustiger hoofd, meer acceptatie en minder angst, stress en piekeren. Dit kan bijvoorbeeld door ‘Pink Light’ meditatie. In deze workshop leer je hoe je zelfliefde kan verhogen door deze krachtige meditatietechniek die je thuis ook moeiteloos kunt gebruiken. Je krijgt de oefeningen na afloop mee naar huis. 

Oncologieverpleegkundige en meditatieleraar Satu Karjalainen-Klaver geeft deze workshop op onze vestiging aan de Koenenkade. Je kunt je rechtstreeks bij haar opgeven via info@sattwanu.nl. Ook je naasten zijn van harte uitgenodigd om aan deze workshop deel te nemen.

Satu geeft later in oktober een andere meditatiecursus die duurt van vrijdagavond t/m zondagmiddag. Meer informatie daarover kun je vinden op haar website Sattwanu

Tijd: woensdag 10 oktober van 16.30 - 18.00  
Lokatie: CCC Koenenkade 6, Amsterdam
Kosten: €15,00