Ninousha
Holst
Disciplines
Vestiging(en)
Omschrijving

Ik ben Ninousha Holst. Ik ben flex-verpleegkundige in ziekenhuis Tergooi en werk op verschillende afdelingen. In mijn werk als verpleegkundige kom ik heel veel specialisaties tegen, oa de verschillende fases van de oncologische zorg. 
Daarnaast ben ik haptotherapeut en geef ik haptonomische zwangerschapsbegeleiding. Bij Cancer Care Center werk ik als haptotherapeut


Haptotherapie is een begeleiding waarbij het gesprek ondersteund wordt door wat het lijf kenbaar en voelbaar maakt. De begeleiding is gericht op hoe je met je gevoel omgaat, want dat zegt iets over je draagkracht en veerkracht. 
Maar ook je veranderde lichaamsbeeld doet iets met je gevoel en dat heeft zijn weerslag op relaties en hoe je in het leven staat. Samen gaan we bekijken wat nodig is in jou situatie. Meestal is de begeleiding  individueel, maar kan, als dat nodig is, ook met je partner, kinderen, of dierbaren gegeven worden.


“Door je ervaringen een plek te geven, krijgen ze geen kans om zich in je lijf vast te zetten. Hiermee voorkom je onnodige spanningen die voor stress zorgen. Op deze manier ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en vergroot je je vertrouwen.”