Anita
IJntema
Disciplines
Vestiging(en)
Omschrijving

Ik ben Anita IJntema, eigenaar van Praktijk Sita. In het verpleeghuis ben ik vele jaren actief geweest als ergotherapeut. Sinds 2017 heb ik ervaring opgedaan met chronische pijn en aanhoudende vermoeidheid.

Na de curatieve fase van kanker kan je langer (mentaal) moe blijven dan je lief is, waardoor het plannen en organiseren van je leven veel moeite kost.

Ik begeleid je graag tijdens je zoektocht naar wat je belemmert om de energie weer te laten stromen. Door het bewustwordingsproces kan je een gedragsverandering ontwikkelen. Vervolgens ervaar je weer je veerkracht en plezier tijdens alle gewenste bezigheden. 

Tijdens de behandeling gebruik ik, naast de gebruikelijke ergotherapie, ook mijn kennis en vaardigheden als energetisch therapeut en BMLcoach (Body & Mind Language). Bij dat laatste onderzoeken we wat jouw lichaam te vertellen heeft over de problemen die je ervaart tijdens het uitvoeren van je dagelijkse activiteiten en krijg je verrassende antwoorden. 

Vanuit het basispakket wordt 10 uur ergotherapie per kalenderjaar vergoed, met inachtneming van je eigen bijdrage. Een verwijzing van huisarts of specialist noodzakelijk voor aanvang van de ergotherapie.