Christel
Zwemmer
Vestiging(en)
Omschrijving

Vanuit mijn eigen ervaring met begeleiding in de natuur, yoga, meditatie en (lichaamsgerichte) psychotherapie heb ik leren te zijn met wat is en dat ik mag zijn wie ik ben. Ik coach vanuit passie mensen, die door welke situatie of omstandigheid dan ook uit balans zijn geraakt. Vanuit respect, rust en compassie voor mens en natuur begeleid ik mensen in het herstellen van balans tussen draagkracht en draaglast.

Eind 2016 ben ik getroffen door borstkanker. Hierdoor heeft het jaar 2017 voor mij in het teken van ziek zijn en herstel gestaan. Met compassievolle zelfzorg heb ik weer balans in mijn leven en weet ik als geen ander hoe belangrijk Mindfulness, (zelf)compassie, liefdevolle begeleiding en de helende kracht van de natuur is.

Regelmatig organiseer ik (mini)retraites vanaf een fijne plek in de natuur, speciaal voor mensen die op welke manier dan ook geconfronteerd zijn (geweest) met kanker. Verder geef ik de 8-weekse Mindfulness (MBSR) en de 8-weekse Mindful Zelfcompassie training, zowel in groepsverband als 1 op 1. Voor beide trainingen en vormen geldt dat er vergoedingsmogelijkheden zijn, zowel vanuit zorgverzekering als vanuit vitaliteitsbudget van de werkgever.

Ik ben gecertificeerd Outdoor Lifecoach en heb bijscholing gevolgd op gebied van systemisch werken, energetisch lichaamswerk, loopbaan begeleiding en vitaliteitscoaching. Ik sta ingeschreven bij de beroepsvereniging voor Mindfulness trainers, als categorie 1 trainer. Daarnaast ben ik gecertificeerd yogadocent, met als specialisaties Yin Yoga, Restorative Yoga en iRest Yoga Nidra.