Help mee

Suggesties of ideeën?

Het Cancer Care Center is altijd blij met uw tips, ideeën en commentaar. Zo horen wij het bijvoorbeeld graag als u een bericht heeft dat interessant kan zijn voor onze nieuwspagina. Wij streven er verder naar op deze website een zo volledig mogelijk overzicht te bieden van de zorgaanbieders in (vooralsnog) Amsterdam en omstreken. Suggesties voor aanvulling van deze lijst zijn dan ook meer dan welkom. Uw suggesties, ideeën, tips en commentaar kunt u doorgeven via het contactformulier.

Sponsormogelijkheden

Cancer Care Center kan alleen verder uitgebouwd worden als er voldoende geld beschikbaar is. Dat is een uitdaging. Voor fundamenteel onderzoek naar kanker en nieuwe behandelingsmogelijkheden zijn er fondsen genoeg, maar voor geïntegreerde zorg ligt dat anders. Sponsoring is dan ook meer dan welkom.
Er zijn allerlei mogelijkheden. Zo zamelde zwemvereniging De Meeuwen via een sponsorevenement geld in waarmee wij een spiegelwand  konden plaatsen in onze oefenruimte. Ook sponsoring in natura is welkom. Denk daarbij aan het beschikbaar stellen van oefeninstrumenten, het inrichten van een behandelkamer of het beschikbaar stellen van ruimte voor bijeenkomsten.
U kunt voor sponsoring contact opnemen met Annemiek Bergmans, coördinator fondsenwerving van de Cancer Care Cancer Foundation. 

Vrijwilliger worden?

Om alle zorg zo goed en zo goedkoop mogelijk te kunnen aanbieden, heeft CCC regelmatig vrijwilligers nodig. Voor de website zoeken wij momenteel iemand die verstand heeft van seo (search engine optimalisatie) om ons te helpen de website beter vindbaar te maken. De Foundation zoekt iemand die kan helpen met het bouwen van een eigen Wordpress website.
Aanmelden kan via info@cancercarecenter.nl of het contactformulier