Back to Vitality

Naar een betere lichamelijke, psychische en sociale conditie

Kanker en de behandeling daarvan hebben een flinke impact op zowel de fysieke gezondheid als op de psyche en het sociale welzijn. Ook na een succesvolle behandeling in het ziekenhuis houdt ruim de helft van de patiënten klachten. Met name vermoeidheid, stress en gebrek aan energie komen veel voor. Cancer Care Center heeft een zorgprogramma samengesteld gericht op een betere lichamelijke, psychische, sociale en spirituele conditie.

U kunt bij ons terecht tijdens en na de behandeling. Ook als genezing niet meer mogelijk is, in de palliatieve en terminale fase, staan wij voor u klaar.

In de linkerkolom staat bij de verschillende onderdelen welke zorg wij op dat gebied aanbieden. Ook vindt u een overzicht van onze zorgverleners. Als u een afspraak maakt met een van onze casemanagers, kunnen zij met u tijdens een intake gesprek kijken waar uw zorgbehoefte ligt. Indien nodig verwijzen wij u naar externe zorgverleners die eenzelfde kwaliteit bieden. Wij werken vanuit diverse locaties in Amsterdam, maar behandeling aan huis is mogelijk.

In de lijst vindt u ook mogelijkheden tot lotgenotencontact en een overzicht van betrouwbare informatiebronnen. Wij streven naar een volledige lijst van aanbieders in Amsterdam en omgeving. Geef suggesties door via het contactformulier.