Onze zorgpartners

Voor de ondersteuning aan kankerpatiënten werken wij nauw samen met een groot aantal zelfstandig opereerde zorgverleners. Hun namen kunt u vinden op de pagina met zorgverleners.

Daarnaast hebben wij overeenkomsten met grotere zorgorganisaties die allemaal hun eigen expertise meebrengen. Het is onze missie deze partijen met elkaar te verbinden, zodat samenhangende zorg ontstaat. Wij stellen deze partijen graag aan u voor.

Deze pagina is nog in aanmaak, het overzicht is dus nog niet volledig.

Aderans Hair Center
Allerzorg/Care for Cancer
Anergo Ergotherapie en handtherapie
Doove Care Groep
Ergo Doen
FitFood Diëtistenpraktijk
Fysio Holland
Human Health Care
Ingeborg Douwes Centrum
Jobst
LEEF!
Livera
Pruik Bij U Thuis
Pura Vida Fysiotherapie
Re-turn
Verder in Balans
Voeding + Advies
Wijngaarden Medical

 

Aderans Hair Center

De haarwerkers van Aderans Hair Center (voorheen Sjoerd Appij Haarwerken) hebben jarenlange ervaring in het haarwerkvak. Vervolgens zijn zij opgeleid tot gecertificeerde haarwerkers. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van mallen, het toepassen van verschillende knooptechnieken en het aanmeten en in model brengen van alle soorten haar, haarwerken en haardelen voor dames en heren. 

Aanmeten en advisering haarwerken

Aderans Logo

 

Allerzorg/Care for Cancer

De consulenten van Care for Cancer zijn ervaren oncologieverpleegkundigen. Zij bezoeken de cliënt thuis, beantwoorden vragen over de gevolgen van de diagnose en behandeling en geven praktische tips over de thuis- en werksituatie. Daarnaast geven zij voorlichting over aanvullende zorgmogelijkheden en verwijzen zij door naar bijvoorbeeld inloophuizen of patiëntverenigingen.

Oncologieverpleegkunde
Psychosociale begeleiding 

Allerzorg/CareforCancer

Anergo Ergotherapie en handtherapie

Anergo is een praktijk voor handtherapie en ergotherapie in Amsterdam Noord en de Zaanstreek. Wanneer u een belemmering ervaart in het dagelijks handelen, kunnen de gespecialiseerde ergotherapeuten van Anergo u u mogelijk oplossingen bieden. 

Ergotherapie

 

Logo Anergo

 

Doove Care Groep

De Doove Care Groep levert en beheert hulpmiddelen en diensten om de zorg beter te maken, zoals bijvoorbeeld apparatuur voor compressietherapie. 

Aanmeten compressiemiddelen

Doove Care groep

 

Ergo Doen

Doen biedt praktische, doelgerichte ergotherapie op locatie. Zij hanteren een wijkgerichte benadering op het gebied van behandeling en samenwerking waardoor zij snelle, efficiënte zorg bieden daar waar het probleem zich voordoet. Doen richt zich op de doelgroepen volwassenen en cliënten met arbeidsgerelateerde klachten. Hierbij staat de wens van de cliënt centraal.

Ergotherapie

Logo ergo Doen

FitFood Diëtistenpraktijk

FitFood Diëtistenpraktijk werkt vanuit meerdere locaties in Amsterdam. Cliënten worden op een persoonlijke wijze begeleid en krijgen professioneel en individueel advies over dieet, voeding en leefstijl met waarborging van optimale kwaliteit.

Diëtetiek
Leefstijlcoaching

Logo fit for food

 

Fysio Holland

FysioHolland is een toonaangevende aanbieder van fysiotherapie in Nederland, die kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Zij bieden een breed palet aan zorg, waaronder ook gespecialiseerde oncologische (na)zorgprogramma's.

Bekkenfysiotherapie
Cardio Oncologie
Energiecoaching
Ergotherapie
Fitness
Latin-beat dance
Manuele fysiotherapie
Massage
Oedeemfysiotherapie
Oncologische fysiotherapie / revalidatie
Pilates
Psychosomatische fysiotherapie 
Yoga

Logo Fysio Holland

 

Human Health Care

Human Health Care levert compressiehulpmiddelen, zoals therapeutische elastische kousen (TEK). Zij organiseren regelmatig scholingen voor zorgverleners om de kennis over compressiehulpmiddelen op peil te houden.

Aanmeten compressiemiddelen 

Logo HHC

Ingeborg Douwes Centrum

Het Ingeborg Douwes Centrum is een expertisecentrum op het gebied van de psycho-oncologie. Zij bieden, als GGZ-instelling, psycho-oncologische zorg aan mensen met kanker en hun naasten om met de prognose, het ziekteproces, het herstel en het mogelijk naderende einde om te gaan. 

Cognitieve gedragstherapie
Psychologische begeleiding
Psychosociale begeleiding

Logo IDC

 

Jobst

Jobst is leverancier van compressieproducten, zoals therapeutische elastische kousen. Deze kunnen een essentieel onderdeel zijn van succesvolle compressietherapie. 

aanmeten compressiemiddelen

Logo Jobst

LEEF!

De visie van fysiotherapieketen LEEF! is dat mensen zelf de kwaliteit van hun leven kunnen verbeteren, mits ze voldoende en goed ondersteund worden. Daarbij is het hun missie om onze klanten blijvend te begeleiden. Zij stimuleren cliënten om hun vooruitgang tijdens en na de behandeling vast te houden. Leef! biedt ook oncologische fysiotherapie. 

aanmeten compressiemiddelen
coaching
energiecoaching
ergotherapie
fitness
leefstijlcoaching
meditatie
mindfulness
oedeemfysiotherapie
oncologische fysiotherapie en revalidatie
psychosociale begeleiding
reïntegratie
wandelen/hardlopen

Logo LEEF

Livera

Livera is de specialist op het gebied van borstprotheses, prothese BH's en BH’s zonder beugel. Voor het aanmeten van een borstprothese kunt u een afspraak maken door te bellen naar één van hun gespecialiseerde winkels in Amsterdam (Hoofddorpweg 20-22) of Utrecht (Roelantdreef 37).

Aanmeten en advisering uitwendige borstprotheses en lingerie

Logo Livera

 

Pruik Bij U Thuis

Pruik bij u Thuis is een samenwerking van vier zelfstandig ondernemers met liefde voor het vak van haarwerkspecialist. Elke haarwerkspecialist is kapster en vanuit dit vakgebied is de interesse en passie voor het vak van haarwerkspecialist ontstaan. Alle haarwerkspecialisten van Pruik bij u Thuis hebben vele jaren ervaring en zij verzorgen ook voor u graag een mooi haarwerk of haarstuk.

Aanmeten en advisering haarwerken

Pruik Bij U Thuis

Pura Vida fysiotherapie

Pura Vida fysiotherapie biedt een breed spectrum aan zorg, waaronder oedeemfysiotherapie en oncologie fysiotherapie. Zij maken daarbij gebruik van de modernste technieken. Pura Vida heeft momenteel vestigingen in Almere en Amsterdam West. 

aanmeten compressiemiddelen
acupunctuur
energiecoaching
ergotherapie
manuele fysiotherapie
oedeemfysiotherapie
oncologische fysiotherapie/revalidatie
reïntegratie 

Pura Vida

 

Re-turn werk & kanker

Re-turn biedt verzuim- en reïntegratie­begeleiding bij kan­ker.  Zij coachen en begeleiden mensen bij terugkeer naar hun eigen werk, naar een andere baan of een combinatie daarvan. Zij ondersteunen daarbij alleen werknemers, maar ook hun werk­gevers en leidinggevenden.

Reïntegratie

Logo Re-turn

 

Verder in Balans

De Stichting Verder in Balans (ViB) is in 2001 opgericht voor mensen die kanker hebben of hebben gehad. Het doel is om bewegingsactiviteiten en lotgenotencontact te stimuleren. Deelnemers sporten in groepsverband met mensen die allemaal kanker hebben gehad. Dat gevoel van saamhorigheid helpt om de draad van het leven weer op te pakken.

Fitness

Logo ViB

 

 

Voeding + Advies

Bij diëtistenpraktijk Voeding + Advies werken diëtisten met elk hun eigen specialisatie. Door het brede aanbod aan diensten en specialismen kun je voor diverse klachten of problemen terecht. Voeding + Advies heeft meerdere locaties in Amsterdam, waaronder Nieuw-West en -Zuid. Daarnaast zijn de diëtisten ook op andere plaatsen in de stad werkzaam.

Diëtetiek
Leefstijlcoaching

Logo voeding en advies

 

 

Wijngaarden Medical

Wijngaarden Medical is de Nederlandse distributeur van de druk- en compressiekleding producent LYMED® uit Finland. Lymed ontwerpt, vervaardigt en levert wereldwijd confectie en op maat gemaakte druk- & compressiekleding. Op verzoek van medisch specialisten en therapeuten worden cliënten aan huis, op de praktijk of in het ziekenhuis opgemeten voor druk- en compressiekleding.

Aanmeten compressiemiddelen

 

Logo Wijngaarden