Werken bij Cancer Care Center

Cancer Care Center werkt samen met zelfstandig gevestigde zorgverleners en zorgorganisaties. Zij bieden hun zorg een of meerdere dagdelen per week aan vanaf een van onze locaties of vanuit hun eigen praktijk.

Wij zoeken momenteel voor een aantal zorgdisciplines enthousiaste, vakbekwame en ondernemende zorgverleners. Het gaat om:
-    Aanmeten en advisering haarwerken
-    Ergotherapie
-    Huidtherapie
-    Leefstijlcoaching
-    Oedeemfysiotherapie
-    Oncologiefysiotherapie
-    Oncologische hand- en voetzorg
-    Osteopathie
-    Psychologie

Wij zoeken zorgverleners met ervaring met of een opleiding op het gebied van oncologie. Je bent een teamspeler die goed kan samenwerken met collega’s uit andere zorgdisciplines. Je herkent jezelf in het profiel: flexibel, innovatief en ondernemend. 

Kijk je ernaar uit om jouw kennis en ervaring te gaan gebruiken om onze cliënten te helpen aan een betere kwaliteit van leven? Neem dan contact op met Annemarie Beintema, oprichter en directeur van Cancer Care Center. Dat kan het beste via office@cancercarecenter.nl

Ook als je andere zorg aanbiedt aan kankerpatiënten en dat graag via ons wilt doen, kun je dat uiteraard laten weten. Wij zijn altijd geïnteresseerd in samenwerking en het vergroten van ons expertise netwerk. Op de pagina visie en missie kun je lezen hoe wij denken over het aanbieden van geïntegreerde oncologische zorg. 
 

Vrijwilligers

Bij Cancer Care Center werken ook vrijwilligers. Zij leveren een belangrijke bijdrage aan de dagelijkse gang van zaken en denken mee over de ontwikkelingen. Wil je je ook inzetten voor Cancer Care Center, dan kun je contact opnemen met Anna Kok. Zij kan je meer vertellen over de mogelijkheden.