Werken voor Cancer Care Center

Cancer Care Center werkt samen met zelfstandig gevestigde zorgverleners en zorgorganisaties. Zij bieden hun zorg een of meerdere dagdelen per week aan vanaf een van onze locaties. 

Wij zoeken momenteel voor een aantal zorgdisciplines enthousiaste, vakbekwame en ondernemende zorgverleners. Het gaat om:
-    Aanmeten en advisering haarwerken
-    Haptotherapie
-    Huidtherapie
-    Mindfulness
-    Oedeemfysiotherapie
-    Oncologiefysiotherapie
-    Osteopathie
-    Seksuologie

Herkent u zich hierin? En hebt u ervaring in het behandelen van en werken met kankerpatiënten? Neem dan contact op met Annemarie Beintema, oprichter en directeur van Cancer Care Center. 

Ook als u andere zorg aanbiedt aan kankerpatiënten en dat graag via ons wilt doen, kunt u dat uiteraard laten weten. Wij zijn altijd geïnteresseerd in het vergroten van ons netwerk. Op de pagina visie en missie kunt u lezen hoe wij denken over het aanbieden van geïntegreerde oncologische zorg. 
 

Vrijwilligers

Bij Cancer Care Center werken ook vrijwilligers. Zij leveren een belangrijke bijdrage aan de dagelijkse gang van zaken en denken mee over de ontwikkelingen. Wilt u zich ook inzetten voor Cancer Care Center, dan kunt u contact opnemen met Anna Kok. Zij is voorzitter van de Cancer Care Center Foundation en kan u meer vertellen over de mogelijkheden. 

Wilt u ons werk steunen?

Cancer Care Center Foundation ondersteunt activiteiten en projecten die bijdragen aan een betere kwaliteit van leven van kankerpatiënten. Lees meer