Boksclinic voor cliënten Cancer Care Center

Op donderdag 25 november kan je als cliënt of zorgverlener van Cancer Care Center meedoen aan een gratis boksclinic. Deze wordt gegeven door Rick van Kempen, fitnessmanager van Hotel & Wellness Zuiver.

In de boksclinic maak je kennis met de basis technieken van het boksen. Deze clinic is dan ook geschikt voor iedereen! Na een algemene warming up zullen we op een spelende manier de technieken gaan oefenen in de lucht. Na het doornemen van de basishouding en deze technieken gaan we verder op de bokszakken. Er wordt dus niet tegen elkaar gebokst. Op de bokszakken zullen we de technieken die we droog hebben geoefend gaan toepassen en opbouwen naar een aantal combinaties. Gaat het je te snel? Dan neem jij gewoon iets langer rust. Iedereen werkt namelijk op zijn of haar eigen tempo.

Enige wat je mee hoeft te nemen is een handdoekje en flesje water. Na afloop blazen we uit met een drankje en wat lekkers bij onze naastgelegen vestiging.

Let op: deelnemers moeten bij binnenkomst van Hotel & Wellness Zuiver een coronatoegangsbewijs laten zien. Tijdens het sporten hoeft geen mondkapje gedragen te worden. 

 

Datum: donderdag 25 november van 15.00 tot 16.00.
Locatie: Hotel & Wellness Zuiver, Koenenkade 8, Amsterdam
Aanmelden kan bij: office@cancercarecenter.nl

 

Rick van Kempen