Vitaal Verder

Vitaal Verder is een speciaal bewegingsprogramma bedoeld voor iedereen die de OncoTraining, Oncologie Fysiotherapie of een andere soort van oncologische training heeft afgerond, maar nog graag even bij ons wil blijven trainen.

Trainingen tijdelijk buiten.

In verband met COVID-19 vinden alle trainingen nu buiten plaatst, zodat er goed rekening gehouden kan worden met de 1,5 meter en er wel de gezelligheid van samen in een groep trainen is. In principe gaan de trainingen altijd door. Bij echt slecht weer kunnen we eventueel schakelen naar een online les. 

Met een abonnement op Vitaal Verder kunt u op gezette tijden blijven trainen bij Cancer Care Center. U wordt daarbij ondersteund door een van onze bewegingsspecialisten. U kunt als u dat wilt ook deelnemen aan de groepslessen  Pilates, Yoga, Latin-beat danceBootcamp en Wandelen en hardlopen.

Tijdens de intake meet de bewegingsspecialist onder andere uw bloeddruk, BMI, taille, lenigheid en conditie. Vervolgens stellen we samen met u een trainingsschema op, afgestemd op uw persoonlijke doelen. Dit schema wordt periodiek geëvalueerd en bijgesteld. Voor thuis krijgt u van de bewegingsspecialist een oefenprogramma mee met online instructievideo’s. 

Abonnement

Er zijn verschillende abonnementsvormen mogelijk. U kunt kiezen voor een of twee keer per week trainen en al dan niet voor het meedoen aan de groepslessen. Voor die groepslessen kunt u ook een strippenkaart aanschaffen.
 

Abonnement 1 x per week 2 x per week 10 rittenkaart
Maand-abonnement € 31,00 p/m € 41,00 p/m  
Jaar-abonnement € 29,00 p/m € 39,00 p/m  
Toeslag groepslessen € 10,00 p/m € 20,00 p/m  
10 rittenkaart     € 110,00

 

Meer weten of meteen aanmelden?

Dat kan via uw fysiotherapeut bij Cancer Care Center of door te bellen naar 020- 760 50 30 of te mailen naar info@cancercarecenter.nl.