Vitaal Verder

Vitaal Verder is een speciaal bewegingsprogramma bedoeld voor iedereen die de OncoTraining, Oncologie Fysiotherapie of een andere soort van oncologische training heeft afgerond, maar nog graag even bij ons wil blijven trainen.

Met een abonnement op Vitaal Verder kunt u op gezette tijden blijven trainen bij Cancer Care Center. U wordt daarbij ondersteund door een van onze bewegingsspecialisten. Tijdens de intake meet de bewegingsspecialist onder andere uw bloeddruk, BMI, taille, lenigheid en conditie. Vervolgens stellen we samen met u een trainingsschema op, afgestemd op uw persoonlijke doelen. Dit schema wordt periodiek geëvalueerd en bijgesteld. Voor thuis krijgt u van de bewegingsspecialist een oefenprogramma mee met online instructievideo’s. 

 

Waar en wanneer

Momenteel kunt u voor Vitaal Verder terecht in drie van onze vestigingen in Amsterdam: Oosterparkbuurt (woensdag van 9.00 tot 10.00), Zuid (vrijdag van 8.30 tot 9.30) en De Pijp (vrijdag van 9.00 tot 10.00).  

 

Abonnement

U kunt voor Vitaal Verder een abonnement afsluiten. Per maand betaalt u dan €36,00 en kunt u eenmaal per week trainen. Er is ook een abonnement waarbij u twee keer per week kan trainen, dat kost €46,-. 

 

Meer weten of meteen aanmelden?

Dat kan via uw fysiotherapeut bij Cancer Care Center of door te bellen naar 020- 760 50 30 of te mailen naar info@cancercarecenter.nl.

Wilt u ons werk steunen?

Cancer Care Center Foundation ondersteunt activiteiten en projecten die bijdragen aan een betere kwaliteit van leven van kankerpatiënten. Lees meer