Verbinding in de zorg

 

Cancer Care Center zet zich in voor meer verbinding en betere samenwerking binnen de oncologische zorg. Wij streven er naar een spil te zijn in het versnipperd zorglandschap en een bruggenbouwer tussen 1e en 2e lijnszorg. Dit doen wij door mensen te verbinden, kracht en kunde te bundelen en informatie te delen. De oprichter en directeur van Cancer Care Center Annemarie Beintema speelt daarnaast een actieve rol in INOZA, het interdisciplinair oncologisch netwerk in Amsterdam. 
 

Logo Cancer Care Center

Ons logo toont de verbindende schakels waar wij belang aan hechten: tussen professionals onderling, tussen professional en patiënt en tussen patiënten onderling.

 

 


Ontwikkelen eerstelijns revalidatieprogramma

Wij zijn samen met GGZ-instelling Ingeborg Douwes Centrum met de zorgverzekeraars, het IKNL (Integraal Kankercentrum Nederland) en ELAA in gesprek over het ontwikkelen van een eerste lijn oncologisch revalidatieprogramma voor patiënten met kanker in Amsterdam en omgeving. Dit  revalidatieprogramma is interdisciplinair georganiseerd, dus over de grenzen van organisaties heen, met als doel het verminderen van o.a. angst, depressie en vermoeidheidsklachten en het vergroten van kwaliteit van leven. 

Wilt u ons werk steunen?

Cancer Care Center Foundation ondersteunt activiteiten en projecten die bijdragen aan een betere kwaliteit van leven van kankerpatiënten. Lees meer