Cancer Care Center gaat samenwerking aan met Human HealthCare

Wij zijn blij te kunnen melden dat wij de samenwerking zijn aangegaan met Human HealthCare

Specialist in compressiehulpmiddelen

Human HealthCare (HHC) is een specialist in het deskundig aanmeten en leveren van compressiehulpmiddelen. Dit vakgebied is de laatste jaren enorm verbreed door de ontwikkeling van andere compressiemogelijkheden zoals klittenbandcompressiesystemen, thoraxbandages en compressiebroeken. 
Human HealthCare is goed bekend met deze nieuwe, maar ook bestaande vormen van compressie, alle merken die hierin verkrijgbaar zijn en hoe en wanneer deze ingezet kunnen worden. U kunt onder andere terecht voor het aanmeten van Therapeutisch Elastische Kousen (TEK), maar ook voor co-compressie producten zoals compressie bh's en broeken, hoofd-hals bandages, nacht compressie, klittenbandsystemen en (borst/genitaal) pads.

Verheugd over de samenwerking

Annemarie Beintema, directeur Cancer Care Center: “Ik sta voor verbinding en samenwerking binnen de zorg en onderstreep daarnaast het belang van de eigen regie van de cliënten. Ook compressiehulpmiddelen horen daarbij. Ik ben daarom heel blij met Human HealthCare als zorgpartner en verwelkom de ervaren aanmeetster Monique van Ginkel van harte in ons team."

Afspraak maken

Monique is vanaf heden eens in de twee weken op woensdagochtend aanwezig op onze locatie Oosterparkbuurt aan de Vrolikstraat 191 in Amsterdam. U kunt een afspraak maken rechtstreeks bij Human HealthCare via 085-3035238 of door een berichtje sturen naar btoc@human-healthcare.nl. 
Voor de vergoeding van compressie door de zorgverzekering is goedkeuring van de (huis)arts noodzakelijk. 
 

Monique van Ginkel