Cancer Care Center nu ook in Weesp, Laren en Hilversum

Cancer Care Center is vanaf heden ook buiten Amsterdam actief. Wij zijn een samenwerking aangegaan met FysioHolland STTC voor drie nieuwe vestigingen in respectievelijk Weesp, Hilversum en Laren. Wij zijn verheugd dat we samen met onze nieuwe collega’s ter plekke de interdisciplinaire oncologische zorg in deze plaatsen verder kunnen optimaliseren. 

De directeur van deze vestigingen Tim Wernsen heeft in het verleden gewerkt voor FysioHolland Amsterdam Noord. Daar maakte hij kennis met Cancer Care Center. Onlangs heeft hij ons benaderd om te kijken naar eventuele samenwerkingsmogelijkheden. Reden was de wens om naast de oncologie- en oedeemfysiotherapie die al werd aangeboden de zorg professioneler en vooral ook meer multidisciplinair op te zetten. Ook op de locaties waar nu nog geen oncologische nazorg geboden wordt kunnen we dit nu gaan vormgeven.

Annemarie Beintema, directeur van Cancer Care Center, is blij met de uitbreiding. “Ik ben Cancer Care Center begonnen om de versnippering in de eerstelijns oncologische zorg tegen te gaan, en meer verbinding tussen de verschillende zorgverleners te creeëren. Het is prachtig dat we met deze uitbreiding nu nog meer mensen kunnen bereiken en kunnen ondersteunen in hun herstel.”

 

Ondertekening overeenkomst Gooi
Annemarie Beintema en Tim Wernsen