Cancer Care Center zoekt deelnemers Stronger Than Ever Challenge

Op zaterdag 17 september kun je deelnemen aan de Stronger Than Ever Challenge op en rond de Bosbaan in het Amsterdamse Bos. Het is voor het eerst sinds 2019 dat deze weer gehouden kan worden. STEC is een sprint-triatlon die bedoeld is om (voormalig) kankerpatiënten te inspireren en te motiveren sport een belangrijk onderdeel te laten zijn van het herstel. Net als bij voorafgaande edities, hopen wij ook nu weer aanwezig zijn met een eigen team van cliënten, zorgverleners en vrienden.

De Challenge bestaat uit drie onderdelen: 750 meter zwemmen, 20km fietsen en 5 km hardlopen. Je kan individueel deelnemen en aan alle 3 de onderdelen meedoen. Als dat wat te veel van het goede is, kun je ook deelnemen in teamverband met 2 of 3 personen en de taken verdelen. Wij zullen je dan proberen te koppelen aan een of twee buddy's. 

Uiteraard helpen we je op weg om deze bijzondere sportieve dag goed door te komen. Zo zal fysiotherapeut Meike Berns half augustus desgewenst een fietstraining geven aan geïnteresseerden. Heb je twijfels over je conditie, overleg dit dan met je behandelend therapeut. 
Wil je deelnemen, stuur dan voor 1 augustus een email aan Yorik Butter (y.butter@fysioholland.nl). Geef in deze mail aan of je aan alle onderdelen meedoet, of je een eigen team gaat samenstellen of ingedeeld wilt worden. Als dat laatste het geval is, meld dan aan welk onderdeel je zelf wilt deelnemen. 

De deelnamekosten bedragen €98,50 voor een estafetteteam en €68,50 voor individuele deelname aan de gehele triatlon. Meer algemene informatie kun je lezen op: https://www.dutchtriathlons.nl/dts-bosbaan/strongerthanever-challenge/

Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met Meike Berns via meike@fysiotherapiewelkom.nl

STEC 2019
Het team van Cancer Care Center tijdens de editie van 2019.