Cursus 'Verwerken en veerkracht m.b.v. de Verbeeldingstoolkit' in augustus van start

Maandag 9 augustus start op onze locatie in Amsterdam Zuid/Amsterdamse Bos de cursus 'Verwerken en veerkracht m.b.v. de Verbeeldingstoolkit’. De cursus wordt gegeven door GZ-psycholoog Jan Taal van de School voor de Imaginatie.  De cursus wordt geheel of gedeeltelijk vergoed in de Basisverzekering.  

Met eenvoudige oefeningen kun je de buitengewone kracht van de verbeelding mobiliseren voor het vergroten van je welbevinden en je veerkracht bij een ziekte of een crisis. In deze cursus van vier wekelijkse bijeenkomsten van twee uur in een kleine groep krijg je oefenmateriaal uit de verbeeldingstoolkit aangeboden die tot doel hebben de kracht van je geest in te schakelen. De oefeningen worden beoefend tijdens de cursus en zijn zo samengesteld dat je ze gemakkelijk thuis kunt doen. De cursus is bestemd voor degenen die geconfronteerd zijn met kanker, een chronische ziekte of een crisis. 

Kijk hier voor meer informatie  of neem contact op (ook voor aanmelden) met Marianne Martens via: mariannemartens@imaginatie.nl.

In de tweede helft van oktober start weer dezelfde groepscursus.

Verbeeldingstoolkit