Geslaagde Wereldkankerdag

Afgelopen zondag 4 februari was het #Wereldkankerdag . Die dag kon een ieder die geraakt is door kanker meedoen aan een van de vele activiteiten de wij georganiseerd hadden bij Hotel & Wellness Zuiver, onze buren op de Koenenkade in Amsterdam.  

Enthousiaste deelnemers 

Het aanbod varieerde van kickboksen tot meditatie en van een workshop over reïntegratie tot aan een boswandeling onder leiding van een natuurcoach. Ruim 70 hele enthousiaste deelnemers – een diverse groep van mannen en vrouwen in alle leeftijden - hebben die dag meegedaan en maakten er met elkaar een prachtige middag van vol mooie verbindingen en blije gezichten. Wij waren vooral ook blij te zien dat het niet alleen onze eigen cliënten waren, maar dat ook mensen van buiten ons hebben weten te vinden. 

 

Voetreflex

 

Jubileum

Cancer Care Center vierde deze dag ook haar tiende verjaardag. Founder en directeur Annemarie Beintema werd daarom nog even extra in de bloemen gezet door Kristel van Impe, bestuurslid van de Cancer Care Center Foundation.

Jubileum

Onze dank gaat uit naar:

Wij danken alle medewerkers van medeorganisator Hotel & Wellness Zuiver voor hun geweldige ondersteuning. Niet alleen konden wij gebruik maken van hun ruimtes, ook hebben zij twee workshops voor ons georganiseerd. Hulde! Verder dank aan onze zorgverleners die belangeloos de workshops verzorgden, onze vrijwilligers – met name projectcoördinator Erik Kemp - voor alle tijd en energie die zij in de goede organisatie hebben gestoken en last but not least uiteraard de deelnemers voor hun enthousiaste deelname.