Gevraagd per direct: social media specialist, onbezoldigd

Cancer Care Center richt zich op iedereen die geraakt wordt door kanker. Vanuit meerdere vestigingen in Nederland verlenen wij met zo’n 125 zorgverleners samenhangende eerstelijns zorg bestaande uit fysieke en psychosociale ondersteuning, voedingsadviezen en hulp bij welzijn, ontspanning en re-integratie.

De organisatie

Cancer Care Center (CCC) is een keten van zorgcentra waar multidisciplinaire zorg wordt geboden aan kankerpatiënten onder het motto ‘Back to vitality’. CCC heeft zelf geen mensen in dienst maar verbindt de cliënt met een zorgvraag aan een, bij CCC aangesloten, professionele zorgverlener. Bij de organisatie CCC werken alleen vrijwilligers. De hoofdvestiging is aan de Koenenkade in Amsterdam. 

Wie zoeken wij?

Heb jij een passie voor social media en wil je bijdragen aan een goed doel? Het Cancer Care Center is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die ons team wil versterken! Als social media specialist help je ons met het beheren van onze Instagram-, Facebook- en LinkedIn-accounts. Je maakt inspirerende en informatieve posts die ons werk en onze missie onder de aandacht brengen.

Wat vragen wij? 

Wij vragen iemand die ervaring heeft met social beheer. Dit onbezoldigd wil doen. Vier tot zes uur beschikbaar is per week. (Er kan vanuit huis gewerkt worden.) Deel wil nemen aan een online overleg met het communicatieteam (eens in de 2 weken). En communicatief sterk is. 

Wat bieden wij? 

De kans om een verschil te maken in de levens van mensen met kanker. Bij kunnen dragen aan goede zorg voor kankerpatiënten in Amsterdam en de rest van Nederland. Onderdeel te zijn van een gepassioneerd en inspirerend team dat ervaring heeft in de communicatie.

Meld je dan nu aan en help ons het verschil te maken!

Meer informatie? 

Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Anna Kok, voorzitter van Cancer Care Center Foundation. Tel 06 24211990 of anna.kok@cccfoundation.nl

Voor meer informatie over Cancer Care Center kun je kijken op de website  www.cancercarecenter.nl