Gratis online workshops op Wereldkankerdag

Op 4 februari is het weer Wereldkankerdag. Ieder jaar wordt er op deze dag wereldwijd stilgestaan bij kanker. Dit jaar is het thema "Aandacht voor kanker. Juist nu" en wordt er bijzondere aandacht gevraagd voor kanker in Coronatijd. Het is inderdaad zó belangrijk dat mensen met kanker en hun naasten de weg kunnen blijven vinden naar veilige zorg en ondersteuning. Wij bieden daarom dit jaar op 4 februari een groot aantal online workshops aan waar iedereen gratis aan mee kan doen. 

Op het programma staan onder meer workshops Workout, Qi Gong, Essentrics, Energiecoaching, Meditatie, Voedingsadvies en Weerbaarheid. We sluiten eind van de middag af met een pianoconcert van Frederic Voorn.

Programma

programma

Het programma van deze dag kun je hier downloaden. Bij elke workshop staat meer informatie en een uitnodiging. Op de aangegeven datum en tijd is de link actief en brengt hij je naar de Zoomklas. 

Let op: het programma kan op het laatste moment nog veranderen. Bekijk deze pagina daarom af en toe opnieuw en download vlak voor 4 februari de meest actuele versie.

wereldkankerdag