Marilinge per 1 september gestopt

Helaas is onze zorgverlener Marianna Dukker per 1 september gestopt met Marilinge borstprotheses en lingerie. De regelgeving en eisen rond het aanmeten van borstprotheses maakten het steeds lastiger om haar bedrijf rendabel te houden. Uiteindelijk zijn de coronamaatregelen voor Marianna doorslaggevend geweest bij haar besluit om na 10 jaar met haar bedrijf te stoppen. Cancer Care Center directeur en founder Annemarie Beintema wil daarover graag nog wat zeggen:

"Precies 10 jaar geleden kreeg ik een mail van Marianna die had gelezen over mijn droom voor een integraal kanker nazorg centrum, zij had ook een droom: goede en mooie borstprotheses en lingerie. "Misschien dat we elkaar konden inspireren en helpen" schreef ze mij.  Marianna is dan ook vanaf het eerste moment intensief betrokken geweest bij Cancer Care Center. Door mee te denken over onze koers en mee te helpen waar nodig.  Marianna was er altijd, op menig symposium waren we samen aanwezig, maar ook op onze CCC locaties bij inloopochtenden, borrels, verwendagen, intervisies, maar ook voor individueel advies en begeleiding op maat voor onze clienten als dat gewenst was.

Ze heeft talloze van onze cliënten geholpen hun vrouwelijkheid en zelfvertrouwen terug te vinden. Uiteraard met haar prachtige collecties, maar ook door haar altijd warme enthousiaste hart-onder-de-riem begeleiding. Wij en heel veel van onze cliënten gaan haar vreselijk missen."

Marianna verwijst haar haar cliënten graag door naar de mammacare adviseurs van Livera in Amsterdam Zuid. U kunt daar terecht voor borstprothesen, lingerie, badkleding en advies. Hoofddorpweg 20-22, 020-6141111,  berends@livera.com

Marianna