Nieuw bij CCC: Critical Alignment Yoga

Per 2 november starten we op woensdagochtend om 10.00 uur met een nieuwe yogales voor mensen met kanker. Of je nu in een behandeltraject zit of intussen niet meer, je bent van harte welkom. De les wordt gegeven door Mariette Hermans, die is opgeleid als critical alignment yogadocent en fysiotherapeut. De eerste les is gratis en daarna kun je een tienrittenkaart kopen voor € 115,- of per les € 12,- betalen. 

Ciritcal Alignment Yoga

Critical alignment yoga gaat uit van ontspanning van de rug, nek en schouders en de ruimte in je borst. Een les begint dus altijd met bepaalde oefeningen waarmee we de spanning in spieren verminderen door druk en rek. Daardoor beweeg je makkelijker en ontwikkel je stabiliteit en kracht in dieper gelegen spieren. Als je daarna gaat bewegen kun je de bewegingen beter door je lichaam doorgeven en ontstaat er een totaalbewustzijn van je lichaam. Je leert jezelf neutraal en mild te observeren.

De docent 

Mariette Hermans is in 2015 afgestudeerd als yogadocent en geeft bijna tien jaar yogales aan uiteenlopende groepen. Ze heeft ervaring met mensen met kanker. Ze is in 2020 ook afgestudeerd als fysiotherapeut.

De details

wat: yogales voor mensen met kanker
wanneer: woensdag 10.00 uur, vanaf 2 november 2022
waar: Cancer Care Center Amsterdam Oosterparkbuurt, Vrolikstraat 191b, Amsterdam
kosten: € 12 per les, of 10-ritten voor € 115,-, de eerste les is gratis
aanmelden: yogamariette@gmail.com


Mariette Hermans