Nieuwe vestiging in Centrum Amsterdam

We hebben er weer een prachtige nieuwe vestiging bij! 

Op vrijdag 2 oktober 2020 hebben Grit Felicetti (eigenaresse Praktijk Brouwersgracht Felicetti) en Annemarie Beintema (directeur Cancer Care Center) hun jarenlange samenwerking officieel vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst.

Deze vestiging - Amsterdam Centrum Brouwersgracht - biedt een hele mooie aanvulling op het zorgaanbod van onze andere vestiging in het centrum van Amsterdam bij Sento op het Marnixplein. Bij deze laatste worden alle groepslessen gegeven, op de praktijk op de Brouwersgracht vinden de individuele behandelingen plaats. U kunt hier onder meer terecht voor oedeemfysiotherapie, oncologiefysiotherapie, acupunctuur en craniosacraaltherapie. 
 
Annemarie Beintema is blij met deze nieuwe samenwerking: “Wij geloven heel erg in het bundelen van krachten zowel inhoudelijk als beleidsmatig, zodat we de oncologische patiënt de beste integrale zorg kunnen bieden. Daarom zijn we blij met deze nieuwe samenwerking, met een zeer kundig en enthousiast team op een van de mooiste plekken van Amsterdam.”

Overeenkomst Brouwersgracht