Onze nieuwjaarswens

kaart2020

 

We zijn bijna aan het einde van een zeer bewogen jaar. 

Op 4 februari, Wereldkankerdag, vierden wij nog onze zesde verjaardag met een prachtige bijeenkomst met workshops en lezingen waar wij ook onze plannen voor 2020 ontvouwden. Dit met als centraal thema: verbinding en samenwerken. Niet wetende dat vanaf een maand later juist het gemis van "samen zijn" de rest van het jaar zou gaan bepalen.

Een groot geluk was dat wij net Mijn CCC hadden gelanceerd. Via dit online platform konden wij onze cliënten blijven ondersteunen. Speciale dank aan alle medewerkers van Cancer Care Center die zich zo fantastisch hebben ingezet om de continue zorg aan onze cliënten te waarborgen.

Daarnaast bracht 2020 ook veel goeds met nieuwe vestigingen en talloze nieuwe enthousiaste collega's, waarbij we toch ons doel van samenwerken en krachten bundelen konden realiseren.

Het komend jaar gaan we met elkaar onze organisatie verder vormgeven en blijven we ons inzetten voor optimale interdisciplinaire eerstelijns zorg voor kankerpatiënten.

Ik wens u namens het hele team van Cancer Care Center fijne feestdagen met uw dierbaren. Zorg goed voor uzelf en elkaar.

Annemarie Beintema
directeur & founder Cancer Care Center