Onze nieuwjaarswens

 

 

 

Kerstkaart 2022Beste cliënten, verwijzers, relaties en vrienden,

Het jaar 2022 was het jaar waarin we na twee jaar van lockdowns en afstand houden eindelijk weer konden terugkeren naar een meer normale manier van samenzijn. 

Samenzijn in de zin van samenwerking is een van de hoekstenen van Cancer Care Center. Het afgelopen jaar hebben we dan ook diverse mooie verbindingen gemaakt. Zo zijn wij gestart met AYA-zorg: zorg voor jongvolwassenen met kanker. Daarnaast hebben we nieuwe vestigingen geopend in Obdam, Krommenie en Huissen en vele nieuwe zorgverleners en zorgpartners verwelkomd. Ik ben trots op deze groep enthousiaste en gespecialiseerde teamleden en partners! Zij delen allen onze missie om kankerpatiënten samenhangende en optimale interdisciplinaire eerstelijns zorg te kunnen bieden.

Twee belangrijke aandachtsgebieden binnen de oncologische zorg in Nederland waren dit jaar Leefstijl en Prehabilitatie. Ook wij zijn begonnen met het ontwikkelen en aanbieden van programma’s, iets waar we het komend jaar vol enthousiasme mee door zullen gaan. Preventie krijgt gelukkig steeds meer aandacht binnen de gezondheidszorg!

Wij hebben daarnaast uiteraard volop andere plannen voor 2023. Zo zijn we aan het kijken hoe we ook informele zorg een betere plek kunnen geven binnen Cancer Care Center, met name van belang in Amsterdam waar dit jaar helaas het enige inloophuis de deur moest sluiten. Maar ook over zee, in Caribisch Nederland, bundelen wij onze krachten voor optimale kankerzorg. Op Bonaire en Aruba delen wij al graag waar nodig onze kennis en kunde en zijn we aan het kijken hoe we dit kunnen uitbreiden.

Ik wens u namens het hele team van Cancer Care Center fijne feestdagen en alle goeds voor 2023. 

Annemarie Beintema
directeur & founder Cancer Care Center