Onze nieuwjaarswens met een terug- én vooruitblik.

Beste cliënten, verwijzers, relaties en vrienden,

Het is weer december, de maand waarin we graag nog even willen terugkijken en vooral vóóruitkijken. Voor Cancer Care Center was het weer een jaar vol ontwikkelingen en mooie verbindingen. 

Het afgelopen jaar zijn er veel enthousiaste zorgverleners toegetreden tot ons netwerk. Daarnaast zijn wij de samenwerking aangegaan met diverse grotere zorgpartners. Ik ben erg trots op deze groep gepassioneerde en gespecialiseerde teamleden en partners. Zij delen allen onze missie om kankerpatiënten samenhangende en optimale interdisciplinaire eerstelijns zorg te kunnen bieden.

Graag wil ik één nieuwe samenwerking in het bijzonder benoemen: Cancer Care Center Aruba. Collega’s die zich de afgelopen jaren enorm ingespannen hebben om een volwaardig en goed opgeleid integraal oncologieteam te kunnen vormen, waarvoor groot respect. Patiënten uit Caribisch Nederland komen vaak naar Nederland voor (een deel van) hun behandeling van kanker. Doorverwijzen naar nazorg op de eilanden was tot voor kort niet of nauwelijks mogelijk. Daarom zijn wij heel blij dat we na Cancer Care Center op Bonaire nu ook een locatie hebben op Aruba. 

Verder kijken wij terug op mooie events zoals de Stronger than Ever Challenge en het evenement voor jongvolwassenen met kanker (AYA’s) dat we organiseerden in samenwerking met Ajax, AVL en het OLVG. Ook volgend jaar zullen wij ons weer vol energie inzetten voor deze jonge groep patiënten, maar hebben we ook speciale aandacht voor ouderen, palliatieve zorg, leefstijl en prehabilitatie en voor het belang van verbinding tussen de formele en informele zorg. Een jubileumjaar waarin wij ons 10 jarig bestaan graag uitgebreid met jullie willen vieren en waar we verder willen verbinden over de grenzen van regio en instellingen heen.

Ik wens u namens het hele team van Cancer Care Center fijne feestdagen en alle goeds voor een vitaal 2024. 

Annemarie Beintema
directeur & founder Cancer Care Center
 

Kerstkaart 2023