Onze nieuwjaarswens voor 2022

Beste cliënten, verwijzers, relaties en vrienden,

We zijn bijna aan het einde van een zeer bewogen jaar. Zo begon ik vorig jaar mijn nieuwjaarswens aan u, nog in de verwachting dat we in 2021 snel weer terug zouden kunnen naar het oude normaal. Helaas bleek de praktijk weerbarstiger en hebben we het hele jaar nog te maken gehad met de gevolgen van de voortdurende Corona pandemie.
 
De lockdown, zoals zaterdag aangekondigd heeft voor velen serieuze consequenties. De meeste van onze zorgverleners echter mogen hun werk gewoon blijven uitoefenen en zo kunnen wij onze cliënten blijven ondersteunen. Waar dat niet mogelijk is proberen wij met elkaar te zoeken naar goede alternatieven.
 
Het jaar 2021 bracht gelukkig ook veel mooie nieuwe ontwikkelingen. Zo startten wij nieuwe vestigingen in Amsterdam en Zaandam en sloten we nieuwe samenwerkingsverbanden met onder meer de sportartsen van het OLVG, ergotherapiepraktijk Doen en Diëtistenpraktijk Steenstra & De Vries. Daarnaast sloten ook veel zelfstandig opererende oncologie zorgverleners zich bij ons netwerk aan. Ik ben reuze trots op dit steeds groter wordende team van enthousiaste en gespecialiseerde zorgverleners. Samen werken we iedere dag aan meer verbinding binnen de eerstelijns oncologische zorg en daarmee aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënten. Daar zullen wij ons ook het komend jaar weer voor inzetten, met of zonder het oude normaal.
 
Ik wens u namens het hele team van Cancer Care Center fijne feestdagen met uw dierbaren. Laten we er met elkaar een mooi nieuw jaar van maken!
 
Zorg goed voor uzelf en elkaar.

Annemarie Beintema
directeur & founder Cancer Care Center

Kerstkaart 2021