Samenwerking Cancer Care Center en IMC Visana

Wij zijn een samenwerking aangegaan met Integraal Medisch Centrum Visana. Voortaan zullen verschillende van onze zorgverleners hun diensten aanbieden vanuit dit gezondheidscentrum in de Transvaalbuurt in Amsterdam Oost. Daarnaast verwelkomen wij ook enkele van de Visana zorgverleners in ons team.

Geloof in de kracht van een integrale benadering
Net als Cancer Care Center, gelooft Visana in de kracht van een integrale en interdisciplinaire benadering van gezondheidsvraagstukken. Juist door de kennis en kunde van verschillende zorgdisciplines te combineren, ontstaat immers een integrale benadering naar herstel. Beide partijen zijn dan ook blij met de nieuwe samenwerking en het bundelen van krachten.

Zowel complementaire zorg als fysiotherapie
Op deze nieuwe Cancer Care Center locatie, zal er met name aandacht zijn voor de complementaire zorg en ontspanning en welzijn. Maar we bieden ook fysiotherapie, verzorgd door de vertrouwde gezichten van FysioHolland. Uiteraard blijven we ook actief vanuit onze vestiging in de Oosterparkbuurt in het gezondheidscentrum op de Vrolikstraat, waar met name de individuele fysiotherapie en oncologische revalidatie gegeven wordt.

U bent van harte welkom om ons op deze mooie nieuwe locatie te komen bezoeken en samen te kijken hoe wij u in uw herstel kunnen ondersteunen. 

 

Visana