Stronger Than Ever Challenge

Op zaterdag 28 september kun je weer meedoen aan de Stronger Than Ever Challenge. Dit is een jaarlijks terugkerend sportief evenement op en om de Bosbaan in Amsterdam. Bedoelt om (voormalig) kankerpatiënten te motiveren sport een belangrijk onderdeel te laten zijn van het herstel en hun leven. Voor iedereen die geraakt is door kanker én hun sympathisanten. Cancer Care Center is medeorganisator.

De challenge bestaat uit 3 onderdelen:

  • 750 meter zwemmen,
  • 20 km fietsen
  • 5 km hardlopen.

Het kan in estafette vorm (max. 3 personen) of individueel worden gedaan.

Aanmelden voor 1 september

Stuur een email aan: secretariaat@cancercarecenter.nl. Geef in deze mail aan of je aan alle onderdelen meedoet, of je een eigen team gaat samenstellen of ingedeeld wilt worden. Als dat laatste het geval is, meld dan aan welk onderdeel je zelf wilt deelnemen. Heb je twijfels over je conditie, overleg dit dan met je behandelend therapeut. 

Meld je ook aan voor 23 september op Stongerthanever challenge - Dutch Triathlon Series. Hier vind je ook meer algemene informatie over dit evenement. Er zijn dit weekend meerdere events, dus let op dat je jezelf inschrijft voor de Stronger Than Ever Challenge, daarvoor moet je op de betreffende pagina even naar beneden scrollen naar de Stronger Than Ever Challenge die om 14:00 begint. 

Racefiets en zwempak
Bij de inschrijving op de Dutch Triatlon Series-site kun je aangeven of je een race fiets en/of zwempak wilt huren. Negeer deze vragen bij de aanmelding. Wij hebben met WielRent en BijvoetSport speciale tarieven voor de Stronger Than Ever Challenge-deelnemers afgesproken. Het enige wat je moet doen is een e-mail sturen aan secretariaat@cancercarecenter.nl om hiervan gebruik te maken.
 
Video impressie STRONGERTHANEVER CHALLENGE 2022

Meer weten?
Stuur dan een e-mail aan: secretariaat@cancercarecenter.nl

Huldiging 2023 Stronger Than Ever Challenge