Stronger Than Ever Challenge 2023

Op zaterdag 16 september kun je weer meedoen aan de Stronger Than Ever Challenge. Dit is een jaarlijks terugkerend sportief evenement op en rond de Bosbaan in Amsterdam. Bedoelt om (voormalig) kankerpatiënten te motiveren sport een belangrijk onderdeel te laten zijn van het herstel en hun leven. Voor iedereen die geraakt is door kanker én hun sympathisanten. Wij zijn dit jaar medeorganisator.

De challenge bestaat uit drie onderdelen t.w.: 750 meter zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen. De estafette kan door twee of drie deelnemers worden gedaan, uiteraard is het ook mogelijk om als individu aan alle onderdelen deel te nemen. Daag jezelf uit en doe mee!

 

STEC2022
De huldiging in 2022!


Aanmelden

Je kunt je tot 11 september aanmelden via de website van Dutch Triathlons. Er zijn dit weekend meerdere events, dus let op dat je jezelf inschrijft voor de STEC, daarvoor moet je op de betreffende pagina even naar beneden scrollen naar de Stronger Than Ever Challenge die om 13:35 begint. 
 
https://www.dutchtriathlons.nl/dts-bosbaan/inschrijven/

De inschrijfkosten voor individuele deelnemers bedragen €69,95, per team €79,95.
 

Gratis racefiets en swimsuit

Bij de inschrijving voor het evenement kun je aangeven of je een race fiets en/of swim suit wilt huren. Negeer deze vragen bij de aanmelding. Wij hebben met WieL-Rent en BijvoetSport speciale tarieven voor de STEC deelnemers afgesproken en een sponsor gevonden die de verlaagde tarieven voor haar rekening neemt. Het enige wat je moet doen is een e-mail sturen aan strongerthanever@cancercarecenter.eu om aan te geven als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. 


Geld inzamelen

Het zou mooi zijn als deelnemende teams en individuen zich laten sponsoren door vrienden en familie om op die manier geld in te zamelen. De donaties komen ten goede aan de Cancer Care Center Foundation. Deze financiert oncologische zorgprojecten. Vorig jaar hebben de deelnemers ruim €4.000,- opgehaald!

Op de website van platform PifWorld, kun je hiervoor een actiepagina aanmaken. Het wijst zich allemaal vanzelf en anders staat hieronder een pdf met de instructies. En laat het ons vooral weten, dan gaan we er aandacht aan besteden op onze sociale media!


Meer weten?

Heb je vragen stuur dan een e-mail aan: strongerthanever@cancercarecenter.eu. (Let op de .eu!)