Succesvolle inzamelingsactie voor Cancer Care Center

Op 26 november nam onze cliënt Tonie Drenth afscheid van haar werk bij de Inspectie van het Onderwijs. Door haar ziekte kwam het moment van pensioen eerder dan de bedoeling was. Tonie had haar netwerk gevraagd om als ze iets wilden geven dat te doen door te doneren aan Cancer Care Center. 

Zij schreef daarover: “Ik heb aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het is, wanneer je geconfronteerd wordt met kanker, dat er kundige en op-maat-begeleiding beschikbaar is. Het was voor mij een totaal onbekende wereld. Tijdens de behandelingen maar ook daarna ondersteunden de professionals van het Cancer Care Center mij geweldig om mijn lijf en energie weer op orde te brengen. Ik wens iedereen die kanker overkomt dat zij gebruik kunnen maken van de diensten van Cancer Care Center.”

De opbrengst was fantastisch. Op dit moment staat de teller al op ruim €1.300 en er komen nog steeds giften binnen. Wij zijn Tonie en alle donateurs heel erkentelijk voor dit prachtige cadeau. 

Doneren kan nog steeds via deze pagina op PifWorld. Op dit platform kunt u ook eventueel een eigen actie opzetten. Laat het ons weten als u daarbij hulp nodig heeft.