Update maatregelen omtrent coronavirus

De uitbraak van het Corona-virus en de maatregelen die nu genomen zijn om verspreiding te voorkomen hebben een groot effect op onze samenleving. Graag informeren wij u over de actuele stand van zaken bij Cancer Care Center.

 
Groepslessen geannuleerd

Alle groepslessen, inclusief de oncologische training, zijn tot maandag 6 april geannuleerd. Groepsbehandelingen kunnen desgewenst omgezet worden naar individuele behandelingen. Daarnaast kunt u aan uw zorgverlener vragen om oefeningen die u thuis kunt doen. Dat kan het handigste via Huiswerkoefeningen, de online tool waar u filmpjes met uitleg kunt bekijken. Uw zorgverlener kan geschikte oefeningen mailen. In die mail staat een gebruikersnaam en een wachtwoord waarmee u kunt inloggen. Dit kan via de website huiswerkoefeningen.nl, de app van Fysio Holland of via de knop die u kunt vinden op uw Mijn Dossier pagina op Mijn CCC.


Individuele behandelingen gaan in principe door

Individuele behandelingen gaan in principe gewoon door. Wel vragen wij u om bij verkoudheids- en griepklachten uw afspraak te annuleren. Ook van onze kant houden wij dat uiteraard aan. Mocht uw zorgverlener niet aanwezig kunnen zijn, dan wordt u daarover geïnformeerd. Daarnaast is het ook mogelijk om te behandelen op afstand. Denk daarbij aan bellen, appen of een videoverbinding via Whatsapp. Informeer bij uw zorgverlener naar de mogelijkheden. 
Ook geven onze fysiotherapeuten individuele trainingen buiten. Bewegen met een frisse neus dus!


 Vestiging in Amsterdam Centrum tot 6 april gesloten

Helaas zijn wij genoodzaakt om onze vestiging Amsterdam Centrum tot 6 april te sluiten. Wij zijn gehuisvest bij Spa en Health Club Sento die de deuren dicht moet houden. De training van fysiotherapeut en energiecoach Yorik Butter wordt dus naar buiten verplaatst. Met overige cliënten die afspraken hebben bij deze vestiging wordt contact opgenomen om de mogelijkheden te bespreken. Onze vestiging in Amsterdam Zuid – gevestigd bij Spa Sport Hotel Zuiver - blijft overigens wel open, aangezien we daar een eigen opgang hebben.


 Wat kunt u verder doen? Zorg goed voor u zelf!

  • Probeer iedere dag te bewegen, bijvoorbeeld door buiten even een wandeling te maken.
  • Slaap voldoende. Minimaal zes, zeven, maar idealiter acht uur per nacht. 
  • Eet gezond. Veel groente en fruit! Dat is altijd belangrijk, maar nu nog meer dan normaal.
  • En probeer vooral niet te veel te piekeren. Elders op onze website staat daarvoor een mooie meditatieoefening die u daarbij kan helpen.

Wij zetten alles op alles om de zorg aan u zo goed en veilig mogelijk te blijven waarborgen. Ook in deze rare tijd. Hebt u vragen? Laat het ons weten!

handenwassen