Voetbalclinic bij Ajax voor AYA's

Op vrijdag 12 mei organiseren wij in samenwerking met OLVG, Antoni van Leeuwenhoek én AFC Ajax een voetbalclinic voor AYA's.

AYA's zijn jongvolwassenen (18-39) met de diagnose kanker. Deze groep vraagt om een andere benadering, zowel op medisch gebied als in de psychologische ondersteuning. Vanuit Cancer Care Center en de ziekenhuizen zijn we dan ook bezig met het ontwikkelen van verschillende initiatieven om deze groep te ondersteunen.

Ben jij tussen de 18 en 39 en word je of ben je de afgelopen 6 maanden behandeld voor kanker? En heb je altijd al bij Ajax willen voetballen? Meld je dan snel aan voor dit event.

Je bent die dag tussen 12:30 en 16:30 van harte welkom op De Toekomst, het trainingscomplex waar onder meer de jeugd van Ajax traint. Het wordt een sportieve middag, met een voetbalclinic en veel informatie over #bewegen, #voeding & meer! Ook leuk als je niet van voetbal houdt. Uiteraard is er ook volop ruimte voor ontmoetingen met lotgenoten. Als je wilt kun je ’s avonds de wedstrijd Jong Ajax-Jong AZ bijwonen.

Aanmelden kan met de QR-code op de flyer. Heb je vragen? Mail dan naar ayavsajax@gmail.com.


Flyer AYA Ajax