Wereldkankerdag: efficiënt bewegen met Essentrics

Op Wereldkankerdag kun je van 13.45 tot 14.45 meedoen aan een online workshop Esssentrics. Deze wordt gegeven door Fleur Kalbfleisch van Flow by Fleur.

Na een korte introductie gaan we alle spieren van het lichaam op een vriendelijke maar efficiënte manier bewegen. Dit is een laagdrempelige, langzame en vooral helende Essentrics training op fijne muziek. Na deze workshop ervaar je meer bewegingsvrijheid en souplesse in je lichaam. Je hebt ervaren hoe het voelt om in ontspanning te bewegen. En je zal opmerken hoeveel je lichaam eigenlijk nog wel kan zodat het vertrouwen in je lijf groeit. Deze manier van bewegen stimuleert alle lichaamssystemen tegelijkertijd en activeert het zelfhelende vermogen van het lijf. Als je weer wilt beginnen met bewegen na een intensieve periode is dit bij uitstek de workshop voor jou.

In deze workshop werk je met je eigen lichaam, op blote voeten, bij voorkeur op een yogamatje waarop je goede grip hebt. Je kunt een stoel stand-by zetten voor ondersteuning van de balans.

Meedoen? Mail naar secretariaat@cancercarecenter.nl en we sturen je de zoomlink van deze en de andere workshops van deze dag. Het volledige programma vind je via deze link

Hartje